Stadler València serà centre tecnològic ferroviari i invertirà 40 milions amb 500 nous llocs de treball

La planta d'Albuixec ha sigut triada com a centre de trens regionals i rodalia per al sud-est europeu i Amèrica del Nord.

Imatge d'arxiu de la planta d'Albuixec de Stadler Rail
Imatge d'arxiu de la planta d'Albuixec de Stadler Rail / Stadtler Rail AG

La planta d'Albuixec de Stadler Rail ha sigut triada com a centre tecnològic de trens regionals i rodalia per al sud-est europeu i Amèrica del Nord. Aquesta decisió suposa una inversió superior als 40 milions d'euros i la generació de més de 500 ocupacions directes, segons ha avançat el president de Stadler Rail València, Íñigo Parra.

El president de Stadler València ha assegurat que, en un moment molt interessant per a Espanya, la planta incorporarà la tecnologia de fabricació de caixes d'alumini i es convertirà en un centre tecnològic ferroviari.

Parra ha afirmat que convé estar en un estat d'"optimisme" i ha ressaltat la sort d'estar en un sector clau per al desenvolupament sostenible, ja que el transport ferroviari contribueix "a aquest vector de sostenibilitat".

Stadler Rail València, amb més de 1.200 empleats, ha patit amb la pandèmia "una aturada difícil de digerir quan té un compromís de proveïment", però va prendre decisions per a no perdre la capacitat de treball i no aplicar cap ERTO, segons ha apuntat el seu president.

També et pot interessar

stats