Soler demana comparéixer a les Corts per a informar de la gestió del coronavirus

El conseller ha informat de la convocatòria de línies de finançament bonificat de l'IVF dirigides a autònoms i empreses.

El conseller d'Hisenda, Vicent Soler, en una imatge d'arxiu
El conseller d'Hisenda, Vicent Soler, en una imatge d'arxiu

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha sol·licitat comparéixer a les Corts per a informar de les actuacions del seu departament en la gestió de la Covid-19.

Soler s'ha reunit per videoconferència amb els portaveus d'Hisenda dels grups parlamentaris, als quals ha avançat les mesures adoptades contra la pandèmia.

"El nostre compromís principal és continuar garantint els serveis públics fonamentals en sanitat, educació i protecció social als més de cinc milions de ciutadans de la Comunitat Valenciana, però, a més, hem de fer front a totes les mesures extraordinàries implementades per a lluitar contra la Covid-19", ha indicat Soler.

Així, el conseller ha informat els portaveus parlamentaris de la posada en marxa d'un fons de provisions tècniques per part de l'IVF a través de la Societat de Garantia Recíproca; de la convocatòria de línies de finançament bonificat de l'IVF dirigides a autònoms i microempreses, pimes i grans empreses; de l'impuls d'un pla de teletreball en l'administració; i de l'adopció de mesures per a minimitzar la bretxa digital.

Una altra de les actuacions va encaminada a possibilitar el teletreball de l'administració valenciana amb l'objectiu de garantir, en condicions de seguretat, el normal funcionament dels serveis públics davant de la pandèmia.

També et pot interessar

stats