El sector hortofructícola valencià viatja a la fira agrícola de Berlín

Fruit Logística comptarà amb la presència de més de mig centenar d'empreses valencianes

Imatge d'arxiu de l'expositor de la Generalitat en 2022 en la fira de Fruit Logística
Imatge d'arxiu de l'expositor de la Generalitat el 2022 a la fira de Fruit Logística / À Punt NTC

La fira agrícola de Berlín Fruit Logística, la més important d’Europa, que comença aquest dimecres en la capital alemanya, comptarà amb la presència de més de mig centenar d'empreses valencianes i amb un expositor de la Generalitat, que impulsarà la marca Taronja Valenciana.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, assisteix a aquesta cita, considerada líder a escala mundial en el comerç de fruites i hortalisses, per a promocionar el consum de cítrics, i reafirmar el compromís del Consell amb el sector agrari valencià. Fruit Logística "és una cita ineludible per al sector hortofructícola a escala mundial i, per això mateix, és l'escenari perfecte per a potenciar i fer valdre els nostres cítrics", ha assenyalat la directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano.

La Generalitat du a terme una campanya de promoció dels cítrics valencians que té per lema Tria sentiment, en estreta col·laboració amb el consell regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Cítrics Valencians, tant en el territori, com en altres països europeus i en l'àmbit internacional.

L'edició de la fira d'enguany comptarà amb la presència de més de 50 empreses valencianes, a més dels consells reguladors de la IGP Cítrics Valencians i Kaki de la Ribera del Xúquer, han informat fonts de la conselleria. La Generalitat participa amb l'espai expositiu organitzat per la Conselleria d'Agricultura, que abasta una zona de 400 metres quadrats.

Està prevista l'assistència al certamen de més de 2.500 expositors procedents de vora un centenar de països, així com la presència d'uns 73.000 compradors i visitants internacionals.

També et pot interessar

stats