Els cítrics valencians, presents en la Fruit Logistica de Berlín

Alemanya és la destinació exportadora principal de fruites i hortalisses valencianes.

Entrevista a Xavi Nolla, de Taronges Torres d'Almenara, a 'Les notícies del matí'
Entrevista a Xavi Nolla, de Taronges Torres d'Almenara, a 'Les notícies del matí'

Més de 90 firmes de la Comunitat Valenciana participen des d’aquest dimecres en la Fruit Logistica de Berlín. D’aquestes, un total de 29 estaran ubicades en l’expositor que la Generalitat ha disposat per a facilitar la seua visibilitat i els contactes amb clients potencials.

Aquesta és una de les fires del sector hortofrutícola més importants a escala mundial i, per tant, un espai de trobada de màxima rellevància per a productors, importadors, comercialitzadors i altres àrees de negoci i participants del mercat de productes frescos.

Alemanya és la destinació exportadora principal de fruites i hortalisses valencianes, seguit a certa distància de França i el Regne Unit. Entre gener i novembre de 2018 es van enviar fruites i hortalisses a Alemanya des de la Comunitat Valenciana per valor de 974.365.700 euros, un 4,6% més que en el mateix període de l’exercici anterior.

Un dels objectius és captar nous clients en el mercat asiàtic

Una de les empreses que participa en Fruit Logistica és Taronges Torres, d’Almenara, a la Plana Baixa. En declaracions a les Les Notícies del matí, el seu director d’operacions, Xavi Nolla, ha destacat la importància de la fira berlinesa, “ja que és un referent mundial pel qual passen 78.000 visitants”.

Un dels objectius és captar nous clients, sobretot asiàtics, i veure les últimes tendències en el sector. Segons ha destacat Nolla, tenen molt d’interés en el mercat xinés. Una recerca de nous mercats davant l’actual campanya citrícola, que Xavi Nolla ha qualificat de molt dolenta per al sector.

També et pot interessar

stats