S'obri el termini per a contractar els viatges de l'Imserso a la Comunitat Valenciana

El Ministeri de Drets Socials ofereix 816.000 places per a gaudir-les a partir de gener

El director d'un hotel dona la benvinguda als turistes de l'Imserso / À Punt NTC

A la Comunitat Valenciana, des d'aquest dijous les persones jubilades i pensionistes ja poden contractar els viatges de l'Imserso. El programa social consta d'itineraris culturals, turisme d'interior i l'opció més sol·licitada en edicions anteriors, els viatges a la costa peninsular i les illes. Aquestes experiències turístiques es duran a terme a partir del mes de gener del 2022.

En aquesta campanya el Ministeri de Drets Socials ha reduït l'oferta de places prop d'un 13% respecte a l'anterior, la de 2019 (ja que el 2020 es van cancel·lar per la pandèmia).

Després de 21 mesos en pausa, la reserva dels viatges s'ha représ però sense entusiasme, degut a l'escalada de contagis que està produint-se durant les últimes setmanes.

En aquest sentit, Vicente Puchalt el responsable de l'agència de viatges Marina Travel ha explicat a À Punt Notícies que "no s'han vist cues a la porta de les agències de viatges com altres anys". Puchalt ha afegit que al seu entendre les reserves estan baixant un 50% o més. "La gent prefereix esperar-se per la covid", ha valorat.

També et pot interessar

stats