S'inicia el termini per a demanar el bo cistella de la compra

Les famílies residents a la Comunitat Valenciana amb una renda anual de menys de 21.000 euros el 2021 es poden beneficiar de la mesura

Com demanar el bo cistella de la compra a partir del 20 d'abril?
Com demanar el bo cistella de la compra a partir del 20 d'abril / Paula García

Aquest dijous s'obri el termini per a demanar el bo cistella de la compra que la Generalitat ha posat en marxa per pal·liar els efectes de la inflació en el preu dels aliments i productes de primera necessitat. És una ajuda pensada per a les famílies que resideixen al País Valencià i que el 2021 tingueren una renda anual inferior a 21.000 euros. Consistirà en 90 euros que s’entregaran en format targeta de prepagament que es podrà gastar en els quatre mesos següents a la concessió.

Per demanar aquest ingrés, que és compatible amb l’ajuda de 200 euros del govern central, només cal entrar en el web que la Generalitat ha habilitat a tal efecte i demanar cita prèvia per a fer la sol·licitud, que s’haurà de formalitzar dins del termini assignat.

Una vegada resoltes totes les sol·licituds, la Generalitat es posarà en contacte a través d’un SMS o un correu electrònic amb les persones sol·licitants a qui s’haja concedit el bo, que es lliurarà a través d’una xarxa que garantisca que arribe a tot el territori.  

També et pot interessar

stats