El responsable d'electrificació de Ford Europa visita la planta d’Almussafes

La localitat de la Ribera Baixa serà seu de la fabricació dels nous vehicles elèctrics de la companyia a partir del 2026

Treballadors de Ford Almussafes
Treballadors de Ford Almussafes / À Punt NTC

El responsable d'electrificació i connectivitat per a Europa de Ford, Martin Sander, ha visitat aquest dimecres i dijous la planta valenciana d’Almussafes (Ribera Baixa), on es fabricarà la nova generació de vehicles elèctrics de la companyia a partir de 2026.

Durant la visita, ha revisat les instal·lacions acompanyat del vicepresident de l’empresa i responsable de fabricació global, John Savona, i del responsable de facturació a Almussafes, Dionisio Campos, per a repassar l’estat del negoci i plantejar les futures estratègies i els plans. 

En tot cas, no ha transcendit si s'ha tractat cap aspecte relatiu al nou model elèctric o la data exacta en què aquesta fàbrica treballarà amb els primers vehicles. La factoria té assignada la fabricació d’un únic model, el Kuga. Encara existeix certa incertesa sobre la càrrega de treball de la planta de motors.  

La direcció de Detroit va anunciar el passat mes de juny que confiava en la Comunitat Valenciana per a iniciar el projecte perquè a partir del 2030 tots els seus vehicles siguen elèctrics.

També et pot interessar

stats