Renfe i MSC facilitaran el trànsit de turistes de creuer de València a Madrid entre juliol i setembre

Les companyies pretenen que l'estació de l'AVE Madrid-Puerta de Atocha "es convertisca en el port d'embarcament dels 1.800 creueristes que salpen amb MSC Cruceros des de València a destinacions del Mediterrani"

MSC Sea View
MSC Sea View / MSC

Renfe Viatgers i MSC Cruceros han signat un acord de col·laboració amb el qual l'operador ferroviari posa a la disposició dels passatgers dels vaixells del Grup MSC 200 places, 100 per sentit, cada dissabte, des del pròxim 9 de juliol fins al 10 de setembre, en els trajectes Madrid-València i València-Madrid.

Les companyies pretenen que l'estació de l'AVE Madrid-Puerta de Atocha "es convertisca en el port d'embarcament dels 1.800 creueristes que salpen amb MSC Cruceros des de València a destinacions del Mediterrani" amb l'objectiu de "promocionar conjuntament els serveis del transport ferroviari i del transport marítim d'esbarjo", segons ha informat Renfe en un comunicat.

Aquesta aliança estableix com a enllaç entre la capital d'Espanya i el port de València els trens AVE amb eixida de Madrid-Puerta de Atocha a les 9:40 hores del matí i de retorn cap a Madrid els AVE amb eixida de València a les 15:10 hores de la vesprada. Els passatgers que reserven aquest servei seran rebuts a Madrid-Puerta de Atocha i seran acompanyats des de l'estació de València-Joaquim Sorolla fins al port inclòs en la seua reserva, per a facilitar l'arribada al vaixell MSC Bellissima.

El 2022, MSC Cruceros tindrà 66 escales a la ciutat del Túria, en concret gràcies a dos dels seus vaixells —MSC Bellissima i MSC Seaside— que estaran tota la temporada d'estiu en la capital valenciana. La companyia ha destacat que és "la naviliera amb més nombre d'itineraris des del port de Valencià", ja que "transporta cada any des de València més de 30.000 passatgers".

Aquest acord s'ha realitzat amb la finalitat d'"acostar i facilitar" l'embarcament dels passatgers en MSC Bellissima, que eixirà cada dissabte de València, per a realitzar un itinerari amb escales a Barcelona/Tarragona, Gènova, Livorno (Florència) i Nàpols.

També et pot interessar

stats