El rei celebra amb Porcelanosa els 50 anys de la taulellera de Vila-real

Felip VI ha visitat les instal·lacions, ha mantingut una trobada amb els directius on ha vist un vídeo sobre el mig segle d'història de Porcelanosa i després s'ha fet una foto grupal amb la plantilla

El rei Felip posa amb autoritats i empleats de Porcelanosa Grup durant la visita a les instal·lacions a Vila-real
El rei Felip posa amb autoritats i empleats de Porcelanosa durant la visita a les instal·lacions a Vila-real / Andreu Esteban (Efe)

El rei Felip VI ha celebrat aquest dijous a Vila-real el mig segle d'història de la taulellera Porcelanosa amb una visita a part de les instal·lacions industrials de l'empresa i una foto grupal amb els directius i la plantilla.

El rei ha arribat al complex industrial de Porcelanosa, a Vila-real, al voltant de les 11:30 hores, on l'ha rebut el president de la Generalitat, Carlos Mazón, la delegada del govern, Pilar Bernabé, i els principals directius de la multinacional, entre ells, el president, Héctor Colonques, i la consellera delegada, María José Soriano.

Després d'aquesta primera recepció, Felip VI ha mantingut una breu trobada amb els directius de la companyia, en la qual ha vist un vídeo on s'ha repassat el mig segle d'història de Porcelanosa i ha escoltat unes intervencions de Colonques i Soriano.

"És un honor donar-li la benvinguda en el 50 aniversari de l'empresa —ha apuntat el seu president, Héctor Colonques. "Per a nosaltres és molt important aquesta visita a la Comunitat Valenciana i a una empresa totalment espanyola i familiar".

Tenim una sòlida presència internacional amb més de 1.000 punts de venda en 134 països i hem fet de la innovació i la qualitat els nostres principals valors. Héctor Colonques - President de Porcelanosa

"Nosaltres ens dediquem a la construcció de paviments i revestiments ceràmics, façanes ventilades, compactes minerals de nova generació i mobiliari de cuines i banys. Tenim una presència internacional sòlida, amb més de 1.000 punts de venda en 134 països, i hem fet de la innovació i la qualitat els nostres valors principals", ha agregat.

El rei Felip atén el vicepresident de Porcelanosa, Silvestre Segarra
El rei Felip atén el vicepresident de Porcelanosa, Silvestre Segarra / Andreu Esteban (Efe)
Un treballador de Porcelanosa saluda al Rei Felip VI
Un treballador de Porcelanosa saluda al Rei Felip VI / Carme Ripollés (Europa Press)

Colonques ha recordat que els reis ja van entregar a Porcelanosa el Premi Nacional d'Innovació en 2020 i ha agraït a Felip VI la labor en suport al sector industrial espanyol.

La producció s'ha anat diversificant, però l'origen és la ceràmica de pasta blanca, que continua sent l'ànima del nostre present i futur, perquè estem convençuts de l'excel·lència dels nostres materials, que embelleixen llars i edificis a tot el món. María José Soriano - Consellera delegada de Porcelanosa

Després d'aquesta intervenció s'ha projectat un vídeo en el qual mesclaven imatges antigues dels primers anys de vida de Porcelanosa, el seu naixement entre camps de tarongers en 1973, i el posterior desenvolupament d'una empresa que actualment exporta el 70% de la producció.

Posteriorment, María José Soriano, consellera delegada de Porcelanosa, ha destacat que "la producció s'ha anat ampliant i diversificant, però l'origen de la companyia és la ceràmica de pasta blanca, que continua sent l'ànima del nostre present i futur, perquè estem convençuts de l'excel·lència dels nostres materials, que embelleixen llars i edificis a tot el món".

També et pot interessar

stats