La reducció de la jornada a quatre dies rep 41 sol·licituds d'empreses valencianes

Un total de 204 treballadors veuran reduïda la jornada de treball fins a les 32 hores o quatre dies setmanals, sense cap minvament salarial

Treballadors en una empresa
Treballadors en una empresa / Shutterstock

La reducció de la jornada laboral a quatre dies ha rebut 41 sol·licituds d'empreses valencianes, de les quals 35 són microempreses (menys de deu treballadors) i només sis tenen entre 11 i 40 persones treballadores.

Amb les condicions laborals previstes en la convocatòria de la subvenció de la Conselleria d'Economia, que implica que han de ser contractacions de 32 hores i sense cap mena de minva salarial, un total de 204 persones veuran reduïda la jornada de treball.

Més de la meitat de les sol·licituds correspon a empreses de consultoria de gestió empresarial o consultoria d'informàtica i màrqueting, i les altres catorze tenen vinculació amb una altra mena de serveis diferents. No s'han rebut sol·licituds d'empreses de l'àmbit de la construcció, industrial o agrari.

Una vegada rebudes les sol·licituds, es requerirà les empreses sol·licitants perquè esmenen expedient, en una fase que es prolongarà fins al 10 de juliol. Després, s'haurà d'esperar que l'IVACE emeta els corresponents informes abans del 10 de setembre.

Una vegada superats tots aquests tràmits, s'estima que per a finals del mes de setembre es publique la resolució de concessió d'aquestes ajudes.

També et pot interessar

stats