Rafael Torres, reelegit president de Confecomerç per unanimitat

Amparo Barroso Gómez també renova en el càrrec com a secretària general

Rafael Torres en declaracions als micròfons d'À Punt
Rafael Torres en declaracions als micròfons d'À Punt / À Punt Notícies

L'Assemblea General de la Confederació del Comerç d'Alacant, Castelló i València (Confecomerç) ha triat aquest dilluns per unanimitat Rafael Torres com a president de l'organització, càrrec que renova i que ocuparà durant quatre anys més. A més, Amparo Barroso Gómez renova en el càrrec com a secretària general.

En la reunió anual de l'assemblea, a la qual han assistit la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Maribel Sáez; el president de la CEV, Salvador Navarro, i el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, també s'han renovat els òrgans de direcció de la confederació.

Torres ha fet balanç dels últims quatre anys de l'entitat, dels quals ha destacat el salt significatiu en representació i en reconeixement del xicotet comerç en l'economia de la Comunitat Valenciana, segons ha informat la confederació. Pel que respecta a la representació, Confecomerç tanca aquest període amb 201 federacions, associacions locals, gremis sectorials i mercats municipals i més de 12.000 establiments associats, la qual cosa representa un creixement del 15% des de la seua constitució en 2019.

Entre els reptes als quals s'haurà d'enfrontar el xicotet comerç en els pròxims anys, el president ha destacat la negociació de la nova llei de comerç minorista de la Comunitat Valenciana, la revisió i actualització de les línies d'ajuda per a associacions i comerços, el relleu generacional, la negociació dels convenis col·lectius sectorials, la llei de la morositat o la pujada del salari mínim interprofessional.

També et pot interessar

stats