El xicotet comerç valencià es reivindica com a model més sostenible davant del risc de desaparéixer

Una campanya de Confecomerç busca conscienciar els compradors dels beneficis de consumir en aquestes botigues

Imatge d'arxiu d'una botiga de roba / À Punt NTC

Milers de comerços valencians de proximitat estan en perill de desaparéixer. És l’advertència de la Confederació de Comerços de la Comunitat Valenciana, que ha llançat una campanya per a conscienciar els compradors dels beneficis per a la societat de consumir en aquestes botigues, perquè és un model més sostenible i creen riquesa i ocupació al territori. 

El consum cau, els costos augmenten i la competència de la venda en línia pressiona. Així ho alerta Confercomerç, que assegura que les previsions per al que queda any són negatives.  “La gent pren la decisió que no vol continuar amb els negocis perquè o no tenen successors o no obtenen beneficis”, adverteix Rafael Torres, president de Confecomerç, que demana a les institucions que donen ajudes per a un model de negoci que és beneficiós per a la societat. 

La campanya posa el focus en els beneficis del comerç de proximitat per a la societat. Les venedores asseguren que donen confiança a les clientes, mentre que aquestes destaquen els avantatges de rebre una atenció personalitzada. A la Comunitat Valenciana hi ha més de 50.000 comerços on practicar el Bon Comprar.  

També et pot interessar

stats