Power Electronics invertirà més de 300 milions de dòlars en una planta als Estats Units

La nova fàbrica crearà més de 600 llocs de treball i estarà dissenyada amb les últimes tecnologies

Inversor solar de Power Electronics
Inversor solar de Power Electronics / Power Electronics

La multinacional valenciana Power Electronics ha anunciat aquest dimarts que realitzarà una inversió de més de 300 milions de dòlars en la construcció d’una nova fàbrica als Estats Units, en una ubicació que encara no ha concretat, però que crearà més de 600 llocs de treball. 

En un comunicat, la companyia especialitzada en inversors solars per a plantes fotovoltaiques explica que la nova fàbrica cobrirà una extensa àrea de 174.015 metres quadrats i estarà dissenyada amb les últimes tecnologies de fabricació i assemblatge per a servir com a centre òptim per a la fabricació i distribució dels seus productes en tot el país. 

El director executiu de la firma, David Salvo, ha explicat que tenen un compromís sòlid amb els nostres clients, que inclou subministrar futurs projectes amb tecnologia estatunidenca i fabricació local. “Creiem que l’energia és una qüestió de seguretat nacional i és important controlar la cadena de subministrament i l’origen de la tecnologia per a generar-la”, ha afirmat. 

La multinacional té també sucursals en diversos països d’Europa, com ara Itàlia, França, Alemanya, el Regne Unit i Irlanda. 

També et pot interessar

stats