La companyia valenciana Power Electronics electrificarà l'Aeroport Internacional de Miami

La multinacional ja té prop de 500 estacions de càrrega per a vehicles elèctrics en el continent americà

L'Aeroport Internacional de Miami és un dels més importants dels Estats Units
L'Aeroport Internacional de Miami és un dels més importants dels Estats Units / Europa Press

La companyia valenciana Power Electronics electrificarà, en els pròxims mesos, l'Aeroport Internacional de Miami, un dels més importants dels Estats Units. Es tracta del centre aeri que serveix de porta d'entrada a Sud-amèrica i pel passen anualment més de 45,9 milions de viatgers.

Segons ha informat el grup en un comunicat, l'estat de Miami es va adherir l'any passat 2020 a l'estratègia americana d'electrificació de rutes, on Power Electronics és un dels principals actors gràcies a la seua tecnologia i potents solucions de càrrega per a vehicles elèctrics, capaços de carregar tant vehicles lleugers, com camions i autobusos.

De fet, la multinacional valenciana ja té prop de 500 estacions de càrrega per a vehicles elèctrics en el continent americà. Per tot això, Power Electronics es consolida com "un dels líders en mobilitat elèctrica al país americà, amb la solució més potent i competitiva del mercat, el seu NB Station, que no sols carregarà tot tipus de vehicles elèctrics, sinó que a més serà capaç d'emmagatzemar energia provinent de camps de plaques fotovoltaiques i així optimitzar l'energia subministrada als vehicles".

Segons l'empresa, l'electrificació de l'aeroport de Miami, que es durà a terme juntament amb altres companyies locals, "no sols és una fita important als Estats Units, sinó que és també un referent a tindre en compte en el panorama espanyol i europeu, en el qual Power Electronics participarà en nombrosos projectes en l'any vinent 2022 a les ciutats més importants d'Europa".

També et pot interessar

stats