PortCastelló reactiva el Castelló Cruise Club per a impulsar el turisme de creuers

Prop de 7.000 creueristes coneixeran Castelló i la província gràcies a les deu escales de creuers que ja han tancat l'Autoritat Portuària de Castelló per als pròxims dos anys

Imatge d'arxiu d'un creuer al port de Castelló
Imatge d'arxiu d'un creuer al port de Castelló / PortCastelló

L'Autoritat Portuària de Castelló ha reactivat el Castelló Cruise Club en el marc de Fitur 2024. L'objectiu és impulsar el turisme de creuers i treballar en una estratègia comuna que permeta atraure més escales de creuers al port de Castelló i oferir a les navilieres les múltiples possibilitats de destins i experiències que pot gaudir a la província.

"Es tracta d'assegurar per a la ciutat i la província una oferta turística diversa i desestacionalitzada", ha explicat el president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez.

"Hem reactivat a aquest comité amb la finalitat d'establir les bases per a l'atracció de nous turistes a Castelló, i conscienciar al teixit empresarial de les necessitats que tindran", ha assenyalat.

Deu creuers previstos per als pròxims dos anys

Aquest comité de treball visibilitza així en la Fira Internacional de Turisme l'aposta de PortCastelló pel sector de creuers, un esdeveniment en el qual l'Autoritat Portuària de Castelló ha tancat l'escala de dos creuers més.

Prop de 7.000 creueristes coneixeran la província de Castelló gràcies a les deu escales de creuers que ja s'han tancat en PortCastelló per als dos pròxims anys. Així ho ha anunciat el president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, en Fitur.

Castelló Cruise Club té com a objectius promoure l'ecoturisme, desenvolupar una guia que identifique els criteris per a l'obtenció de la certificació eco friendly port, orientar als establiments de la província per a obtindre l'etiqueta ecològica europea, treballar en les eines i catàlegs de tours sostenibles i conscienciar i educar a tots els grups d'interés en aquesta modalitat de turisme.

També et pot interessar

stats