El port de València estudiarà les més de dues-centes al·legacions presentades a l’ampliació

El president de la CEV, Salvador Navarro, ha advertit que hi ha en joc “la joia de la corona”.

El port de València estudiarà les més de dues-centes al·legacions presentades a l’ampliació
El port de València estudiarà les més de dues-centes al·legacions presentades a l’ampliació

L’Autoritat Portuària de València (APV) es compromet a “estudiar, analitzar i contestar amb ànim constructiu cadascuna de les al·legacions presentades” al projecte d’ampliació nord del port adjudicat al grup MSC.

Així ho ha assegurat en un comunicat en què destaca el “suport unànime” del teixit productiu de la Comunitat Valenciana a l’ampliació. La “immensa majoria” de les al·legacions presentades per associacions, empreses i particulars són “favorables i de suport”, diu l’APV.

Assenyalen que el volum d’al·legacions “demostra l’interés que el projecte ha despertat en la societat i en els sectors econòmics d’ací, conscients de la importància que en matèria d’ocupació, activitat i rellançament de la projecció internacional suposarà per a València, la Comunitat Valenciana i Espanya”.

La CEV defensa l’ampliació

El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha defensat aquest dimecres l’ampliació nord del port de València. “Ens estem jugant la joia de la corona”, ha advertit.

Aquesta posició en suport de l’ampliació s’enfronta a les defensades per Compromís i la Comissió Ciutat-Port, formada per diversos col·lectius ecologistes i veïnals, que, entre altres reivindicacions, demanen una nova declaració ambiental. En aquest sentit, Navarro ha assenyalat que el tema del port “hauria de ser més un debat intern” en el si de Compromís i creu que “clarament” usa aquesta qüestió com a “cortina de fum”.

També et pot interessar

stats