La plantilla de Marie Claire s'adscriu a l’ERO amb cent acomiadaments

L’ERO acordat afectarà cent persones, de les quals 82 pertanyen al centre de producció de Vilafranca i 18 al centre logístic de Borriol.

La plantilla de Marie Claire s\'adscriu a l’ERO amb cent acomiadaments
La plantilla de Marie Claire s'adscriu a l’ERO amb cent acomiadaments

Els treballadors de les plantes de Marie Claire de Vilafranca (Alt Maestrat) i Borriol (Plana Alta) han acceptat l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) acordat amb el comité d'empresa. Aquest suposarà l'acomiadament de cent persones, en una assemblea amb els afectats convocada el dijous per CCOO.

Segons fonts del sindicat, els responsables de la federació de CCOO d'Indústria PV han volgut contrastar l'acceptació amb què comptava l'acord assolit entre el comité d'empresa i Marie Claire en assemblees amb els treballadors de Borriol i Vilafranca.

Les assemblees han posat de manifest “l'acceptació i suport majoritari amb el qual compta la mesura acordada entre empresa i representants dels treballadors”.

Els responsables de la federació a la comarca han mostrat el seu compromís amb “la viabilitat de l'empresa que obri un nou cicle després de la reestructuració de la plantilla”.

Des de CCOO d'Indústria PV s'ha defensat enfront de l'empresa que “l'acord assolit ha de servir com a catalitzador per a impulsar la recuperació salarial de les persones ocupades en l'empresa”. Així mateix, s'han compromés a “potenciar un compromís més actiu de les administracions amb les necessitats en l'empresa”.

L’ERO acordat afectarà 100 persones, de les quals 82 pertanyen al centre de producció de Vilafranca i 18 al centre logístic de Borriol. 

També et pot interessar

stats