El pis més car de la història de València està a la venda per 8,6 milions d'euros

L'àtic, situat en primera línia de l'Albereda, té 680 metres quadrats i suposa una fita comercial a la ciutat en incloure les últimes tecnologies i unes qualitats i disseny únics

Viste de València des de l'àtic més car de la ciutat a la venda
Vistes de València des de l'àtic més car de la ciutat a la venda / Engel & Völker

La immobiliària Engel & Völkers acaba de posar a la venda el pis més car de la història de València. Situat en primera línia de l'Albereda, molt prop del Palau de la Música i de la Ciutat de les Arts i les Ciències, aquest àtic dúplex té un preu de 8,6 milions d'euros.

L'habitatge, que té 680 metres quadrats construïts en dues plantes, ofereix unes vistes incomparables a l'antic llit del riu Túria. Configurat com un gran mirador per l'equip del despatx d'arquitectes Gallardo Llopis disposa de cinc dormitoris, sis banys, sauna finlandesa i un bany turc.

En la planta inferior, els espais privats estan dissenyats amb àrees àmplies, mentre que la superior està plantejada a manera de pavelló amb usos més lúdics, on destaca l'extensa terrassa i la piscina climatitzada amb jacuzzi. Ambdues es comuniquen mitjançant una escala artesanal i helicoidal concebuda com a peça escultural.

Interior de l'habitatge
Interior de l'habitatge

"Un punt d'inflexió per al mercat"

"Aquesta propietat suposa una fita comercial a València, ja que mai fins a la data s'havia comercialitzat un habitatge que superara la barrera dels 8 milions d'euros", destaca Alfonso Casillas, director de vendes d'Engel & Völkers València.

Fins ara no es coneix un luxe similar a la ciutat, afig Casillas en explicar que "València està de moda i preveiem que la comercialització d'aquest àtic suposarà un punt d'inflexió per al mercat".

També et pot interessar

stats