La patronal de l'oci assegura que els locals de la Comunitat Valenciana són "segurs"

Assegura que els establiments compleixen la normativa en matèria de seguretat

Una discoteca en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Federació d'Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana (Fotur) ha assegurat aquest dilluns que els locals d'oci valencians són "segurs" i "compleixen la normativa en matèria de seguretat". Segons ha pogut detallar l’associació, els establiments disposen "de mesures actives i passives contra incendi, plans d'evacuació i emergència, personal de servei d'admissió i materials ignífugs".

"Prevalen la seguretat de les persones abans que el benefici econòmic", ha ressaltat la patronal a través d'un comunicat, en el qual ha traslladat el seu condol als familiars de les víctimes dels incendis registrats en les discoteques de la zona d'oci de Múrcia de Las Atalayas, que han deixat tretze morts i una persona desapareguda.

Des de Fotur han lamentat el "tràgic succés d'una nit de festa que va acabar en tragèdia" al mateix temps que han advocat per esperar que "s'aclarisca el tipus de llicència del qual disposa el local en qüestió".

"Només una vegada acabada la investigació del sinistre i determinades les causes es podran fer unes valoracions del sinistre", han assenyalat.

També et pot interessar

stats