Al Parc de Sagunt sols queda el 8,9% del sòl industrial disponible

Després d'adjudicar quatre noves parcel·les, hi ha a la venda 162.498 metres, i ara el Consell estudia l’ampliació del polígon.

Mapa del sòl que ocupa el polígon Parc de Sagunt
Mapa del sòl que ocupa el polígon Parc de Sagunt / Parc Sagunt

Al Parc de Sagunt sols queden nou parcel·les a la venda, és a dir, el 8,9% de la superfície projectada en aquest gran polígon. La disponibilitat de sòl industrial està quasi esgotada després que el consell d’administració haja adjudicat quatre noves parcel·les a diverses empreses per un import global que ronda els 7,7 milions.

Aquestes noves adjudicacions evidencien, des del punt de vista del conseller de Política Territorial, Arcadi España, que “després d'anys de paràlisi, aquest projecte empresarial i logístic s'ha convertit en punt neuràlgic de producció i negoci en el centre de l'Arc Mediterrani”. Donada aquesta elevada demanda, España ha avançat que el Consell estudia l’ampliació d’aquest polígon “per a continuar contribuint a generar activitat econòmica i ocupació".

Respecte als quatre últims terrenys adjudicats suposen 100.000 metres quadrats. Aquesta superfície industrial s’ha atorgat a Lannuti España –12.957 metres quadrats–, Industrial Facilities –9.781 metres quadrats–, Shopping Plataform –2.000 metres quadrats– i, per últim, a Inmo Arnedo –50.000 metres–, segons han confirmat des de la Generalitat. Després dels últims terrenys adjudicats a aquesta àrea industrial del Camp de Morvedre només queden a la venda 162.498 metres.

Una inversió global de 458 milions

Les quatre noves parcel·les adjudicades permetran generar un centenar de llocs de treball directes i una inversió en infraestructures de més de 15 milions. Actualment, hi ha 44 parcel·les adjudicades, el que implica una inversió global de 458 milions. En conjunt, s’estima que les indústries establides en aquests terrenys generaran més de 800 llocs de treball.

També et pot interessar

stats