Desconcert durant el primer dia de formalització de la nova edició del bo viatge

Turisme recorda que cal demanar cita prèvia com a primer pas per a incriure's en el programa

La pàgina per tramitar el bo viatge, aquest dilluns
La pàgina per a tramitar el bo viatge, aquest dilluns / À Punt NTC

La nova edició del bo viatge ha començat aquest dilluns en desconcert. La pàgina d'inscripció ha estat bloquejada durant tot el matí per la gran quantitat de valencians i valencianes que han tractar de tramitar la sol·licitud a través d'aquest via en compte de demanar primer cita prèvia, com estableix el procediment. Aquest error ha provocat la saturació del enllaç per tramitar el bo viatge una vegada s'havia aconseguit la cita prèvia.

Turisme ha explicat que aquest dilluns, 5 de setembre, tornen a enviar codis perquè els ciutadans que ja han sol·licitat el bo en la cita prèvia puguen formalitzar la petició. La inscripció al programa es pot fer durant tot l'any, remarquen les fonts esmentades. 

La Generalitat havia anunciat que a partir del 5 de setembre de 2022 es reactiva el repartiment de bons d'aquest programa, amb el qual vol desestacionalitzar el turisme. Els viatges es poden gaudir entre el 19 de setembre i el 23 de desembre.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar la mesura el 31 d'agost i la va detallar hores després un comunicat de la Generalitat. El Consell estima que més de 60.000 persones podran beneficiar-se d'aquestes ajudes directes en la tercera edició d'aquesta mesura que es va posar en marxa inicialment enmig de la pandèmia per a alleujar el fort impacte d'aquesta en el sector turístic de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats