Organic Food obri la porta a Madrid amb 35 empreses valencianes

En la fira del sector orgànic i ecològic d'Espanya es faran exhibicions culinàries de plats típics valencians elaborats amb productes ecològics valencians

Photo © 2023 - ASV Photography Ltd.
www.ASVphotos.com
En l'edició anterior van assistir més de 300 compradors estrangers i van tindre lloc més de 1.500 reunions de negoci / organicfoodiberia.com

Un total de 25 empreses valencianes participaran dilluns i dimarts amb la Conselleria d'Agricultura en Organic Food & Eco Living Iberia, una fira del sector orgànic i ecològic d'Espanya, que té lloc a Madrid, on es faran exhibicions culinàries de plats típics valencians elaborats amb productes ecològics. A més, altres deu signatures valencianes assistiran a l'esdeveniment amb estand propi.

La Conselleria, que estarà present al costat de la marca pròpia de promoció agroalimentària, Molt de Gust, tindrà una representació agrupada de 25 empreses, que disposaran d'un espai de 300 metres quadrats en el pavelló quatre.

Ací exposaran els seus productes, realitzaran prospeccions de mercat i identificara oportunitats de negoci i internacionalització, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

En l'edició anterior van assistir més de 300 compradors estrangers i hi va haver més de 1.500 reunions de negoci. Així, el director general de Desenvolupament Rural, Javier Benito Goerlich, visitarà la fira per a expressar al sector ecològic valencià el suport de la Generalitat.

A la Comunitat Valenciana este sector està present en el 92% dels municipis i compta amb 4.258 operadors, 13.000 productes certificats i una facturació que supera els 724 milions d'euros.

Així mateix, el Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (Caecv), que celebra el 30 aniversari el 12 de juny, optarà al premi a la Millor Campanya de Màrqueting 2024, guardó que ja va obtindre l'any passat i pel qual és novament candidat.

També et pot interessar

stats