Oltra obri la porta a recuperar el ball en l'oci nocturn la setmana vinent

Les mesures aniran dirigides a ampliar aforaments i horaris i altres que "facen que l'activitat puga recuperar la seua naturalesa", com ballar

Un local d'oci nocturn de València
Un local d'oci nocturn de València / Arxiu
24 de setembre 2021 - 15:29

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha obert la porta al fet que a partir de la Mesa Interdepartamental del dilluns es recupere l'oci nocturn a la Comunitat Valenciana "amb la seua naturalesa pròpia", vista l'evolució de la pandèmia i el nivell de vacunació. No obstant això, ha indicat que tot dependrà de la proposta que presente la Conselleria de Sanitat Universal. "S'han d'anar canalitzant cap a la normalitat", ha sostingut.

En tot cas, ha avançat que es preveu donar llum verda a una nova normativa d'acord amb el nivell de vacunació al qual s'ha arribat a la Comunitat Valenciana: quatre milions de persones amb una dosi de vacuna, d'elles 3,9 milions ja amb la pauta completa. Amb l'"optimisme moderat" que dona la situació actual i tenint en compte que el virus és "molt traïdorenc", Oltra ha recalcat que dilluns començarà el camí cap a la "tan desitjada normalització".

Encara que no ha concretat mesures, ha apuntat que aniran dirigides a ampliar aforaments i horaris en establiments i altres que "facen que l'activitat puga recuperar la seua naturalesa pròpia", en referència a l'oci nocturn. Segons ha dit, no és la seua naturalesa "asseure's en una taula sense ballar i amb distància de seguretat interpersonal".

Ha indicat que s'avançarà perquè aquests locals puguen "recuperar la seua raó de ser" i escoltar música, amb relacions interpersonals i possibilitat de ballar, encara que ha insistit que les mesures es concretaran dilluns, a l'espera de la proposta de la Conselleria de Sanitat Universal.

També et pot interessar

stats