L'oci nocturn de Benidorm es reactiva amb l'arribada del turisme britànic

El sector reconeix la dificultat de fer-los complir les restriccions: dimarts desenes de persones ballaven sense mascareta en un local a pesar d'estar prohibit

Benidorm recupera progressivament l'oci nocturn

En la recta final de la desescalada que la Generalitat preveu culminar el 9 d'octubre, la vida nocturna torna a poc a poc a Benidorm, la capital del turisme a la Comunitat Valenciana. Sobretot a la zona del Racó de l'Oix, coneguda com el paradís dels anglesos, on ja han reobert pràcticament tots els negocis i locals d'oci. El sector es mostra molt satisfet i es prepara per a rebre els turistes britànics, tot i que reconeix la dificultat de fer-los complir les restriccions actualment vigents.

L'últim exemple es va donar aquest dimarts en un pub de la ciutat, on desenes de persones ballaven en la pista —a pesar que les mesures sanitàries ho prohibeixen de moment— sense mascareta i sense respectar la distància social. Les imatges de la festa es van retransmetre en directe per les xarxes socials. 

"Volen tornar a la normalitat i volen festa. Amb l'alcohol es torna molt difícil controlar la situació", argumenta Álex Fratini des de l'associació Ociobal, en declaracions a À Punt NTC.

Durant l'estiu s'han obert en total 81 actes per incompliments en aquests tipus d'establiments, però l'Ajuntament i l'Associació de Bars i Restaurants de Benidorm (Abreca) asseguren que són casos aïllats i que la majoria d'establiments s'ajusten a les restriccions. És la millor manera de recuperar el pols amb garanties i tornar a captivar el turisme britànic, clau per al sector. 

També et pot interessar

stats