Nadia Calviño es reuneix aquest dimecres a Castelló de la Plana amb el sector tauleller

La ministra també té previst visitar el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (UJI)

Nadia Calviño
Nadia Calviño

La vicepresidenta primera i ministra d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, es trasllada aquest dimecres, 11 de gener, en una jornada de treball a Castelló de la Plana. Allí té previst reunir-se amb el sector del taulell, que viu una intensa crisi provocada per l'encariment dels preus del gas, matèria primera necessària per a la seua activitat. La reunió està prevista a la subdelegació del govern a Castelló.

Prèviament, Calviño té previst visitar el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (UJI) i mantindre una trobada amb representants de l'equip investigador i de les empreses vinculades al parc.

Calviño es reuneix amb el sector ceràmic menys de dos mesos després de l'encontre que va mantindre el president del govern, Pedro Sánchez, amb els representants del sector també a Castelló de la Plana. Sánchez va remarcar que el taulell és "una indústria clau per a Espanya i la Comunitat Valenciana, afectada pels alts preus de l'energia" i va anticipar que continuarà protegint el sector ceràmic amb noves mesures que garantisquen el seu futur.

També et pot interessar

stats