Musk esdevé el màxim accionista de Twitter i les accions pugen un 26%

El multimilionari director de Tesla posseeix 73,5 milions d'accions, el 9,2% de la companyia, amb una participació de 2.900 milions de dòlars

Elon Musk en una imatge d'arxiu
Elon Musk en una imatge d'arxiu / Mike Blake (Reuters)

El director executiu de Tesla, Elon Musk, ha comprat el 9,2% de Twitter i ha esdevingut així l'accionista més important de la xarxa social de microblòguing. Posseeix 73,5 milions d'accions en mans d'Elon Musk Revocable Trust.

Les accions de Twitter s'han disparat un 26% en les operacions prèvies a la comercialització, després que fera públic que Musk ha adquirit una participació per valor de 2.890 milions de dòlars, segons el preu de les accions en el tancament del divendres.

Musk, un usuari prolífic de Twitter, té més de 80 milions de seguidors i ha utilitzat la plataforma per a fer diversos anuncis. No obstant això, ha sigut crític amb la plataforma i les seues polítiques últimament i ha dit que la companyia està soscavant la democràcia per no adherir-se als principis de llibertat d'expressió.

El multimilionari sud-africà també és el fundador i conseller delegat de SpaceX i lidera l'empresa emergent de xips cerebrals Neuralink i la signatura d'infraestructures The Boring Company.

També et pot interessar

stats