Mor un treballador després de caure des de diversos metres d'altura d'un teatre de València

L'home, de 44 anys, treballava en la reforma del Teatre El Musical i ha caigut des d'una altura de setze metres, després d'entropessar i precipitar-se sobre una claraboia, que s'ha trencat

Hall del Teatre el Musical (TEM) al barri Cabanyal-Canyamelar, València.
Vestíbul del Teatre El Musical (TEM) al barri del Cabanyal-Canyamelar, València / Twitter: @TeatreElMusical

Un home de 44 anys ha mort després de caure des d'una altura de diversos metres del teatre en el qual es trobava treballant a la ciutat de València.

L'accident laboral es va produir al voltant de les 7:20 hores del matí del dijous, quan el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències va rebre un avís per la caiguda d'aquest treballador.

L'operari treballava en les obres de reforma del Teatre El Musical (TEM), al barri del Cabanyal-Canyamelar de València, i va caure des d'una altura de setze metres, després d'entropessar i precipitar-se sobre una claraboia, que es va trencar, segons ha avançat aquest divendres Las Provincias.

Al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va fer al treballador maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació, fins que van aconseguir estabilitzar-lo.

Posteriorment, el van traslladar a l'Hospital Clínic Universitari de València, on finalment ha mort.

Sandra Gómez acusa Catalá d'ocultar la mort i continuar amb l'agenda

La portaveu socialista a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha acusat l'alcaldessa, María José Catalá (PP), d'haver ocultat la defunció d'aquest operari i haver seguit "amb la seua agenda amb total normalitat sense informar-ne".

Ha retret a Catalá que "no suspenguera la seua agenda pública i que no transmetera en nom de l'Ajuntament i de la ciutat les seues condolences als familiars".

La portaveu socialista ha traslladat les condolences i el més sentit condol del grup socialista a la família del treballador.

També et pot interessar

stats