Mazón demana reprovar l'exministra francesa per les crítiques als productes ecològics espanyols

El president de la Generalitat ha defensat que la carxofa de Benicarló i les tomaques de la Comunitat Valenciana són "les millors del món"

El president de la Generalitat, Carlos Mazón
El president de la Generalitat, Carlos Mazón / A. Pérez Meca / Europa Press

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha demanat aquest divendres reprovar públicament l'exministra francesa Ségolène Royal per les seues crítiques a productes ecològics espanyols com la tomaca. El cap del Consell ha dit que la Unió Europea ha d'intervindre, perquè "qui no està tractant amb reciprocitat, amb igualtat i amb respecte els productes europeus, en general, i els espanyols, en particular, i de manera molt pròxima, els productes de la Comunitat Valenciana, és la mateixa Unió Europea".

Per a Mazón, les frases i comentaris de l'exministra francesa són "intolerables, mereixen tota la meua reprovació" i els ha titllat de "salvatjada". El president ha recordat que la carxofa de Benicarló i les tomaques de la Comunitat Valenciana són "les millors del món" i que a la Comunitat Valenciana "estan els millors productes del món, que competeixen en pitjors circumstàncies que els altres i ixen a flotació, per la qual cosa el que hem de fer és cadascú complir amb la nostra obligació".

Mazón ha indicat que la Generalitat s'ha compromés amb el sector agroalimentari en moltes coses. Ha destacat que s'ha augmentat un 14% el suport a l'assegurança agrària i que ha "complit" el seu compromís amb els pescadors.

També et pot interessar

stats