Mazón celebra el no del Sabadell al BBVA: "No compartisc les formes, ni el moment, ni la proposta"

El president valencià demana donar suport a "les entitats financeres que sí que aposten pel territori"

Mazon, este dimarts en el Palau de la Generalitat
Mazon, este dimarts al Palau de la Generalitat / À Punt NTC

El cap del Consell, Carlos Mazón, ha manifestat obertament este dimarts la seua satisfacció pel rebuig del Banc Sabadell a l'oferta de fusió del BBVA. "Me n'alegre molt. No compartisc les formes, ni el moment, ni la proposta que s'ha fet", ha assenyalat el mandatari del PP en declaracions als mitjans de comunicació.

La negativa de l'entitat catalana, que té la seu social a Alacant, va transcendir dilluns de vesprada després que el consell d'administració va resoldre descartar l'operació en considerar que no era "satisfactòria" amb els interessos del banc mateix, ni els dels accionistes. Ja ha comunicat oficialment la negativa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors perquè consideren que poden crear més valor si continuen caminant en solitari.

Després de celebrar el no del Sabadell al BBVA, Mazón ha volgut fer "una crida als ciutadans de la Comunitat Valenciana per a donar suport a les entitats financeres que sí que aposten pel territori". "I jo en preferisc dos a només una", ha afegit.

També et pot interessar

stats