Mayte García pren el relleu de Nuria Montes al capdavant de la secretaria general d’Hosbec

La nova responsable de la patronal hotelera fa més de vint anys que està en l'organització i hi ha desenvolupat diferents funcions

El president d'Hosbec, Fede Fuster, i la nova secretària general, Mayte García
El president d'Hosbec, Fede Fuster, i la nova secretària general, Mayte García / Hosbec

La junta directiva de la patronal hotelera Hosbec ha aprovat aquest divendres per unanimitat nomenar Mayte García Córcoles nova secretària general de l'agrupació en substitució de Nuria Montes després del seu nomenament com a consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

La proposta partia del president d’Hosbec, Fede Fuster, i ha sigut ratificada per la resta dels dirigents de la patronal. “Tenim claríssim que serà la persona que liderarà l'associació en el futur. És una gran setmana per a la nostra associació pel nomenament de Nuria Montes com a consellera, però també per veure que una persona de la casa que fa tants anys que està amb nosaltres, tan coneguda pels nostres associats i per tot el món turístic nacional per ser bandera de la sostenibilitat i de la qualitat turística, pren el relleu”, ha assegurat Fuster.

García fa més de vint anys que està en l'organització i hi ha desenvolupat diferents funcions. També ha treballat de forma molt pròxima amb la seua predecessora en el càrrec i assegura que la seua serà “una labor continuista” del treball ja exercit per Montes.

La nova secretària general d'Hosbec veu el seu nomenament com “un reconeixement i un suport" a tota la seua carrera professional i "una aposta" pel treball fet juntament amb tot l'equip que conforma la patronal. Els objectius que es planteja en aquesta nova etapa passen per “continuar mantenint la representació dels associats i el seu poder institucional per a poder representar-los tan bé com siga possible”, ha assenyalat la nova secretària general, que es va incorporar a la patronal turística a l'octubre de 2004 com a assessora sanitària en el departament de Salut.

També et pot interessar

stats