Lanzadera selecciona noves empreses que innoven en sectors com salut, logística o màrqueting

El centenar de start-ups seleccionades van acumular l'exercici passat una facturació total de més de 18 milions d'euros

Una de les empreses, Kolyy, ha dissenyat un collaret intel·ligent per a mascotes que ajuda els seus amos a cuidar-les.
Una de les empreses, Kolyy, ha dissenyat un collaret intel·ligent per a mascotes que ajuda els seus amos a cuidar-les / Kolyy

Lanzadera, l'acceleradora d'empreses emergents pertanyent a Marina d'Empreses, ha seleccionat quasi un centenar de noves empreses que innoven en salut, logística, màrqueting amb influenciadors, talent, alimentació, fintech o moda, entre altres.

Javier Jiménez, director general de Lanzadera, ha destacat que aquesta selecció d'empreses reflecteix d'alguna manera "la innovació tan notable que estan aportant els emprenedors en àrees com els recursos humans o la logística, així com el potencial de creixement dels models SaaS".

També ha ressaltat que observen "una major escalabilitat dels projectes el que resulta molt motivador per al nostre treball".

Més de 8.000 llocs de treball generats

Lanzadera ha impulsat més de 900 empreses i ha aportat més de 20 milions d'euros en préstecs. Des de la seua fundació, les start-ups impulsades han aconseguit 615 milions d'euros d'inversió total i han generat més de 8.000 llocs de treball.

Un programa amb quatre fases

Cada equip és impulsat en una de les quatre fases de les quals consta el programa. La primera és la fase Traction, que es dirigeix a empreses emergents en fase inicial, mentre que la fase Start, és per a emprenedors que encara estan donant forma al seu projecte.

Una altra fase és Growth, per a impulsar a empreses amb potencial, però que persegueixen un creixement més ràpid. Finalment, està la fase Scale Up, per a companyies madures que tenen un model provat i rendible, però necessiten ajuda per a aconseguir noves metes.

Depenent de les seues necessitats, les empreses seleccionades poden rebre des d'ajudes de 1.000 euros fins a finançament per valor de 500.000 euros.

També et pot interessar

stats