Labora porta ofertes de treball i tallers per a trobar ocupació a Cabanes, Xest i Càlig

Aquests esdeveniments comptaran amb tallers sobre videocurrículum, com afrontar una entrevista de treball, marca personal o TIC.

Labora porta ofertes de treball i tallers per a trobar ocupació a Cabanes, Xest i Càlig
Labora porta ofertes de treball i tallers per a trobar ocupació a Cabanes, Xest i Càlig

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Labora, portarà ofertes de treball i tallers pràctics per a la cerca d'ocupació a Cabanes, Xest i Càlig. D'aquesta manera, Labora reprén la seua ronda de Fòrums Connecta Labora que portarà per tota la Comunitat Valenciana per a facilitar a la ciutadania la cerca de treball i fer més pròxims els serveis per a l'ocupació que ofereixen les administracions públiques valencianes.

Segons ha informat l'entitat en una nota de premsa, aquests esdeveniments, emmarcats en la iniciativa #Connectalabora, es realitzen en col·laboració amb els pactes per l'ocupació. Les persones que s'acosten podran participar en tallers sobre videocurrículum, com afrontar una entrevista de treball, masterclass sobre competències professionals, marca personal, TIC, etc.

Cabanes (Plana Alta) serà la localitat que aculla el primer dels fòrums d'enguany el pròxim dijous, 20 de febrer. El 27 de febrer serà el següent a Xest (Foia de Bunyol), la celebració del qual forma part de l'Acord Territorial pel Consell Econòmic i Social Comarcal Foia de Bunyol-Xiva (Iàtova, Xest, Buñol, Xiva, Alboraig, Cortes de Pallars, Dosaigües, Godelleta, Macastre, Millars, Setaigües i Torís).

El 2 de març serà Càlig (Baix Maestrat) la localitat que aculla el fòrum del pacte per l ocupació Maestrat Litoral (Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Sant Rafel del Riu, Santa Magdalena de Polpís, Càlig i Alcalà de Xivert).

El projecte #Conectalabora naix de la necessitat d'intercanviar opinions i experiències sobre les necessitats del mercat de treball en la Comunitat Valenciana i el seu propòsit és contribuir a la millora de les polítiques d'ocupació. Labora pretén obrir nous espais que propicien el contacte entre persones treballadores, empreses, agents socials i institucionals del nostre territori.

Les persones interessades poden inscriure's per a assistir als tallers i a les entrevistes a través del lloc web que es pot consultar ací.

També et pot interessar

stats