L'èxit dels 'rooftops' arriba a la Comunitat Valenciana

Ciutats com Alacant, València i Benidorm acullen aquestes terrasses en edificis emblemàtics i hotels on poder gaudir d'un còctel o de música en directe

Estan de moda i cada vegada n'hi ha més. Terrats d'hotels i d'edificis emblemàtics que es transformen en espais d'oci. És el fenomen conegut com a rooftop. Terrasses amb vistes privilegiades on es pot viure una experiència d'altura. Ignacio Aliño és un dels socis d'Atenea Sky, a València, i explica on creu que està l'èxit d’aquestes terrasses: "Estàs ací i només veus el cel. En aquest sentit pareix que estigues fora de la ciutat, quan en realitat hi estàs en el cor".

Les xarxes socials també han contribuït a l'èxit dels rooftops, com assenyala Gloria Ubago, responsable d'allotjament de l'Hotel Primavera Park de Benidorm (Marina Baixa): "Tenim molts instagramers i influencers que venen per a posar i pujar-ho en les xarxes socials".

Es tracta d'aprofitar els terrats, espais tradicionalment buits, per a donar-los vida. N'hi ha a Alacant, València i Benidorm. I atrauen cada volta més públic, d'ací i de fora. Una nova dimensió per al turisme urbà.

També et pot interessar

stats