L'arribada d'Amazon a Onda dispara els preus del lloguer a la Plana Baixa

La demanda és tan elevada que les immobiliàries ofereixen també habitatges en municipis dels voltants

El centre logístic d'Amazon a Onda dispara la demanda de lloguer al municipi / À Punt NTC

El centre logístic d'Amazon a Onda (Plana Baixa) que entrarà en funcionament a principis de juny crearà entre 1.500 i 2.000 llocs de treball indefinits, i l’arribada de nous treballadors i treballadores ha disparat la demanda de lloguer a les immobiliàries, que no poden fer front a aquesta alta demanda.

Davant de l'allau de peticions de lloguer en els últims tres mesos, moltes agències immobiliàries tenen llista d'espera i ja ofereixen alternatives en altres localitats. És el cas de la Immobiliària Espai que també disposa de cases en municipis propers, com ara Vila-real, Almassora o l’Alcora, entre altres, segons explica Joan Catalán, un dels seus treballadors.

El preu de lloguer oscil·la entre els 350 i els 500 euros, detalla l’agent immobiliari, i la pujada de la demanda suposa una oportunitat de negoci per a Onda i els pobles del voltant, on s'ha incrementat la compra d’habitatge nou per a després arrendar-lo. Així ho ha afirmat a À Punt NTC Inma Artero, de la Immobiliària Guinot. 

Per tant, l’arribada del gegant logístic a la Plana Baixa, a més d’impulsar l’ocupació, està sent un revulsiu al mercat immobiliari.

També et pot interessar

stats