L'alcalde de Sagunt avança que al juny disposaran ja dels terrenys per a la megafactoria de bateries

Per a Darío Moreno, la instal·lació de Volkswagen "és una fita històrica" i ha destacat que "Sagunt és exemple del potencial de la Comunitat Valenciana per a rebre grans inversions"

L'alcalde de Sagunt en 'Les notícies del matí'

La decisió de la multinacional Volkswagen d'instal·lar la megafactoria de bateries per a cotxes elèctrics a Parc Sagunt II és perquè es tracta d'un projecte "molt madur i consolidat". És el que ha explicat a Les notícies del matí l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, que també ha posat data a la disponibilitat dels terrenys.

Segons ha avançat, "aquest mateix juny ja tindrem plena disponibilitat dels terrenys". Després quedarà l'aprovació del pla especial i l'inici de les obres d'urbanització. "La previsió és començar ja al desembre les obres d'urbanització com a tal", ha dit.

Per a Darío Moreno, la instal·lació de la megafactoria de bateries "és una fita històrica" i ha destacat que "Sagunt és un exemple del potencial de la Comunitat Valenciana per a rebre grans inversions".

S'espera que es creen 3.000 llocs de treball directes i uns 12.000 indirectes. "Aquest volum d'ocupació beneficiarà la gent de Sagunt, però també es necessitarà el talent de treballadors d'altres municipis".

L'alcalde ha dit que l'anunci de Volkswagen és la "punta de l'iceberg de converses per a altres inversions" en Parc Sagunt i en altres llocs del territori.

Sobre la possible ampliació del port de Sagunt, l'alcalde s'ha mostrat partidari de millorar el moll central abans que plantejar-se la construcció d'una tercera dàrsena, que tindria un fort impacte ambiental.

També et pot interessar

stats