L'Ajuntament de València concedeix llicència d'obres a MSC per a una plataforma de fred amb oficines a la ZAL

La nau logística de nova planta comptarà amb més 25.000 metres quadrats de superfície al port de València i suposa una inversió de més de 30 milions d'euros

vvvv
Zona d'activitats logístiques (ZAL) del port de València / Europa Press

L'Ajuntament de València ha concedit la llicència d'obres de nova planta a Mediterranean Shipping Company (MSC) per a executar obres en un edifici d'ús industrial destinat a albergar una nova plataforma logística de fred amb oficines, que estarà situada a la zona d'activitats logístiques (ZAL) del port de València.

La nova plataforma, l'edifici industrial de la qual es destinarà a l'emmagatzematge de productes d'alimentació d'origen vegetal i animal, refrigerats i congelats, se situarà en una nau logística de nova planta de 25.669 metres quadrats.

La nau està equipada amb cambres frigorífiques —congelació, refrigeració i baixes temperatures— que tenen un sistema automàtic de prestatgeries compactes i una zona de prestatgeries mòbils. L'edificació, a més, compta amb oficines, laboratoris d'inspecció i vestuaris, així com els seus corresponents molls de càrrega i recepció de mercaderies, diferenciats en origen vegetal i animal.

Segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Juan Giner, "MSC disposa de llicència tant d'obra com d'activitat per a la instal·lació d'una plataforma logística dins de la ZAL.

D'aquesta manera, podem dir que l'aposta del govern de l'alcaldessa de la ciutat de València "per dinamitzar, per atraure inversions, per generar certitud i seguretat jurídica" és ferma.

A més, ha continuat Juan Giner, "en aquest cas concret és una realitat que suposa una inversió de més de trenta milions d'euros".

22.500 llicències a l'espera d'una resolució

"Una de les constants que està definint les prioritats de l'equip de govern és el treball per a desembossar el caos que ens trobem amb més de 22.500 llicències a l'espera d'una resolució. Perquè darrere de cada expedient hi ha una inversió, una iniciativa, la creació de llocs de treball i el desenvolupament i creixement de València. I exemples com la llicència que s'ha concedit a MSC demostra que era necessari un canvi", ha dit Giner.

També et pot interessar

stats