L'aeroport de Castelló participa en Routes Europe per a captar noves rutes i consolidar les existents

El director d'Aerocas explica que l'assistència a esta fira en Aarhus (Dinamarca) vol promoure noves oportunitats de millora de la connectivitat aèria i del trànsit comercial

En el transcurs de Routes Europe, l'aeroport té programada una vintena de reunions amb professionals de l'aviació comercial i aerolínies
En el transcurs de Routes Europe, l'aeroport té programada una vintena de reunions amb professionals de l'aviació comercial i aerolínies / GVA

L'aeroport de Castelló participa en Routes Europe, el principal fòrum de connectivitat aèria d'Europa, que enguany se celebra del 22 al 24 d'abril en Aarhus (Dinamarca).

El director general d'Aerocas, Justo Vellón, ha explicat que l'assistència a esta fira "s'emmarca en l'estratègia de promoció de l'aeroport i té com a objectiu promoure noves oportunitats de millora de la connectivitat aèria i de desenvolupament del trànsit comercial".

En el transcurs de Routes Europe, l'aeroport té programada una vintena de reunions amb professionals de l'aviació comercial. D'una banda, es mantindran trobades amb aerolínies, orientades a la captació de noves rutes i la consolidació de les existents. Per una altra, hi ha previstes reunions amb aeroports amb els quals hi ha connexió, a fi d'abordar estratègies conjuntes de promoció.

L'aeroport de Castelló ja té programades en el present any un total de deu rutes regulars, que connecten amb Londres, Roma, Brussel·les, Berlín, Milà, Düsseldorf, Bucarest, Porto, Madrid i Bilbao.

La infraestructura ha tancat el primer trimestre del 2024 amb un total de 37.655 passatgers, xifra que constitueix la millor arrancada d'any en la seua trajectòria.

També et pot interessar

stats