Innovació i emprenedoria es donen cita durant dos dies en la València Digital Summit

Aquest congrés tecnològic reuneix grans empreses, emprenedors i inversors de tot el món a l’Oceanogràfic de València

València es transforma durant dos dies en la capital de l'emprenedoria i la innovació amb la València Digital Summit / À Punt NTC

Vora 300 ponents de 20 nacionalitats i més de 5.000 asistents de tot el món es donen cita en la València Digital Summit, una trobada tecnològica que ja s'ha consolidat com una de les més importants a escala europea. L’esdeveniment, que ha començat aquest dimecres i finalitza el dijous de vesprada, ha aconseguit atraure grans empreses, emprenedors i inversors de tot el món a l’Oceanogràfic de València, seu d’aquesta edició.

"El nostre objectiu és atraure empreses que es vulguen instal·lar a València, a més d'inversions estrangeres", ha explicat Juan Luis Hortelano, president de Startup València, que participa enguany en el congrés tecnològic. Patricia Pastor, directora general de Gohub, també ha coincidit en el fet que la ciutat es troba entre "les més innovadores d'Europa" i ha assegurat que "ha vingut gent referent del món de l'emprenedoria, la innovació i la inversió".

Per la seua banda, Paloma Mas, inversora en Plug and Play, ha contat que la seua empresa busca empreses emergents per a invertir en el seu creixement i fer negoci, "a més de presentar-los als seus possibles clients en el futur". Així ho ha vist també Diego Hart, CEO de Saigu Cosmetics: "Volem trobar sinergies amb altres empreses" ha manifestat.

Les 400 startups participants, provinents de quinze països diferents, competiran en un concurs que en triarà les deu millors per a presentar els seus projectes a inversions nacionals i internacionals. En joc hi ha una cartera de 5.000 milions d'euros per a invertir durant l'any que ve.

També et pot interessar

stats