El grup Pamesa estudia abandonar Cevisama

S’uniria així a altres grans empreses ceràmiques, com Porcelanosa, que porta els seus clients als centres de producció i exposició

Imatge d'arxiu de l'última edició de Cevisama al 2020 / À Punt NTC

Aquest divendres s’ha conegut que el grup Pamesa Cerámica s’està plantejant no assistir més a la fira internacional de la ceràmica Cevisama, que està previst que tinga lloc entre el 7 i l’11 de febrer de 2022 després d’haver cancel·lat l’edició de 2021 a causa de la pandèmia.

Segons han confirmat a À Punt fonts de l’empresa, la decisió no està presa encara i no es prendrà fins després de la celebració del saló internacional de la ceràmica Cersaie, que tindrà lloc a Bolonya (Itàlia) del 27 de setembre a l’1 d’octubre d'enguany.

Si es confirma l’abandó, el grup Pamesa s’afegiria a altres grans empreses com Porcelanosa que, en compte de participar en la fira de la ceràmica fa anys que han optat per portar els seus clients als centres de producció i exposició.

En l'última edició de febrer de 2020, Cevisama va acollir 92.400 visitants i hi van exposar 800 firmes procedents d'Espanya, França, Itàlia, Portugal, Rússia i Alemanya, entre altres països.

També et pot interessar

stats