La Generalitat i l'Ajuntament de Requena treballen en una nova oficina per a desenvolupar l’enoturisme

La consellera d’Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, anunciarà noves connexions i freqüències d’autobusos per a vertebrar la comarca

Novena edició del Brindis del Cava de Requena
Novena edició del Brindis del Cava de Requena / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat aquest dissabte en la novena edició del Brindis del Cava que el Consell treballa juntament amb l’Ajuntament de Requena per a crear una nova oficina turística que desenvolupe l’enoturisme a la zona. 

L’anunci arriba després que el Tribunal Suprem ha tombat el recurs interposat pel Consell Regulador del cava perquè la producció valenciana no fora reconeguda amb el nom de Cava de Requena.

Aquesta ratificació, ha remarcat el cap del Consell, tindrà un important impacte en el nostre sistema econòmic, productiu i “també per al nostre orgull com a valencians”. La batalla –ha assegurat Mazón– ja s’havia guanyat “en el cor, en la degustació, en el mercat… Ens faltava fer-ho en els tribunals”. 

Mazón també ha volgut posar l'accent sobre les bones perspectives econòmiques del cava de Requena per a la campanya nadalenca que enguany preveu una producció de quinze milions de botelles. "El mercat, que cada vegada és més exigent, busca i aprecia la qualitat. I aquest és el nostre element diferenciador", ha puntualitzat.

El president ha avançat, a més, que aquesta setmana la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, anunciarà una millora de la "connectivitat i vertebració" per carretera d’aquesta zona amb noves freqüències i connexions d’autobusos per a millorar la vertebració. 

També et pot interessar

stats