La Generalitat concedeix 231 milions d'ajudes del Pla Resistir Plus a 11.544 empreses i autònoms

En la tercera convocatòria d'ajudes oberta entre el 4 i el 13 de desembre ja han completat la sol·licitud 1.000 empreses noves

Un treballador descarrega mercaderia en una sabateria en imatge d'arxiu
Un treballador descarrega mercaderia en una sabateria en una imatge d'arxiu / María José López (Europa Press)

La Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic ha resolt ja 231,67 milions d'ajudes directes de les dues primeres convocatòries del Pla Resistir Plus, dels quals es beneficiaran 11.544 empreses i persones autònomes de tots els sectors econòmics.

La Generalitat ha publicat aquest dimecres la resolució de la huitena tanda d'expedients resolts, la qual cosa significa que ja s'ha resolt el 98% de les sol·licituds registrades en les convocatòries de juny i d'agost. Ara, abans del 31 de desembre, ha de resoldre les registrades en la tercera convocatòria oberta entre el 4 i el 13 de desembre.

L'objectiu és que "arriben la quantia més gran possible dels recursos disponibles al teixit productiu valencià per a garantir la seua solvència i la seua liquiditat", segons ha apuntat la directora general de Model Econòmic, Dolors Furió.

En concret, en aquesta huitena resolució s'han resolt 1.607 expedients i s'han concedit ajudes per valor d'11,75 milions d'euros, de les quals 5,9 milions corresponen a expedients resolts favorablement de la província de València, 4,68 milions de la província d'Alacant i 1,16 milions de la de Castelló.

També et pot interessar

stats