La Generalitat apuja el sou als treballadors d'emergències sanitàries

El programa té una dotació pressupostària anual de 3.236.759 euros i l'objectiu és millorar les condicions retributives del personal d’aquest servei

Una SAMU en una imatge d'arxiu
Una unitat del SAMU, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El ple del Consell ha aprovat aquest divendres l'increment en la retribució salarial que perceben els metges coordinadors del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), el personal mèdic i d'infermeria del SAMU, i el personal mèdic coordinador del CICU que acomplisca una activitat addicional de manera voluntària, fora de l'activitat ordinària.

També s'obri la possibilitat de realitzar jornades addicionals en el servei d'emergències sanitàries de la Conselleria de Sanitat al personal facultatiu i d'infermeria d'altres categories professionals, sempre que tinguen formació acreditada en urgències i emergències.

El programa té una dotació pressupostària anual de 3.236.759 euros i l'objectiu és millorar les condicions retributives del personal del servei d'emergències sanitàries, incentivar la cobertura de les places SAMU i aconseguir una estabilitat major de l'ocupació.

La modificació del programa especial de productivitat busca maximitzar la cobertura de tots els torns de treball en els recursos d'emergències, donat l'augment en el nombre d'unitats SAMU i els nivells d'activitat assistencial.

Per tant, segons el parer de la Generalitat, aquestes millores permetran un increment dels recursos i una millora de la qualitat en l'atenció sanitària a la ciutadania.

També et pot interessar

stats