First-Citizens Bank compra el fallit Silicon Valley Bank

La FDIC estima que el cost de la fallida de Silicon Valley Bank ascendeix a uns 20.000 milions de dòlars

Clients fan cua enfront al Silicon Valley Bank (SVB) de Santa Clara, Califòrnia, els els EUA, el passat 13 de març
Clients fan cua al Silicon Valley Bank (SVB) de Santa Clara, Califòrnia, els EUA, el passat 13 de març / Li Jianguo (Europa Press)

First-Citizens Bank & Trust Company ha arribat a un acord per a l'adquisició de tots els depòsits i préstecs de Silicon Valley Bridge Bank, l'entitat creada per la Corporació Federal de Garantia de Depòsits (FDIC) dels Estats Units, després de la intervenció del Silicon Valley Bank (SVB) el passat 10 de març.

La FDIC estima que el cost de la fallida de Silicon Valley Bank per al seu Fons d'Assegurança de Depòsits (DIF) ascendeix a uns 20.000 milions de dòlars (18.582 milions d'euros), encara que la xifra definitiva es determinarà quan finalitze l'administració judicial.

L'acord amb First-Citizens Bank suposa la compra d'actius per import de 72.000 milions de dòlars del Silicon Valley Bridge Bank, amb un descompte de 16.500 milions de dòlars, mentre que al voltant de 90.000 milions de dòlars en valors i altres actius romandran sota administració judicial per a la seua disposició per part de la FDIC.

Així mateix, la FDIC ha rebut drets sobre accions ordinàries de First Citizens BancShares, amb un valor potencial de fins a 500 milions de dòlars.

D'aquesta manera, les 17 sucursals de Silicon Valley Bridge Bank obriran aquest dilluns com a oficines del First-Citizens Bank & Trust Company.

També et pot interessar

stats