La Fira de l'Automòbil de València torna aquest dijous amb 3.500 cotxes a la venda

El consumidor pot trobar des dels últims models electrificats o de combustió híbrida fins a les opcions de gasolina i dièsel, tant en vehicles nous com d'ocasió, de quaranta marques oficials

Imatge d'arxiu de la Fira de l'Automòbil
Imatge d'arxiu de la Fira de l'Automòbil / Europa Press

Fira València obrirà les portes aquest dijous, 30 de novembre, fins al diumenge, 3 de desembre, a una nova edició de la Fira de l'Automòbil de València. El saló, que enguany compleix 25 edicions, torna amb més de 3.500 cotxes a la venda, 58 expositors directes i 40 marques oficials representades.

L'esdeveniment ha fet un esforç per a ampliar la gamma d'oferta perquè el consumidor hi puga trobar des dels últims models electrificats o de combustió híbrida fins a les opcions de gasolina i dièsel, tant en vehicles nous com d'ocasió.

En aquesta ocasió, incorporarà més marques a l'aparador, absents en l'última edició, com Audi, Honda, Toyota o, per primera vegada, Ineos, la marca britànica especialitzada en vehicles tot terreny. Se sumen a ensenyes que també tornen a València com Abarth, Alpine, BYD, Lancia, Lexus o Tesla.

També hi estaran Alfa Romeo, Axian, BMW —i la seua versió BMW-M—, Citroën, Cupra, Dacia, DS, DSFK, Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Volkswagen i Volvo.

Els nous models electrificats protagonitzaran les novetats que es presentaran en la Fira de l'Automòbil de València.

Entre les noves iniciatives, podrà conéixer-se Need Car Help, promoguda per dos emprenedors valencians. Està relacionada amb les revisions dels cotxes de segona mà que es compren i venen i, actualment, ja té una xarxa per tot Espanya.

Exposicions, activitats d'oci i gastronomia

Al llarg de tot el gran bulevard es distribuiran les diferents exposicions previstes, com el Fòrum de Novetats, el Fòrum de Vehicles Ecològics, una exposició sobre vehicles clàssics i una altra de cotxes superesportius.

A més, hi haurà activitats lúdiques i una gran zona gastronòmica animada amb música i una variada oferta de restauració.

El saló obrirà les portes dijous de 16:00 a 20:00 hores, estarà obert divendres i dissabte d'11:00 a 21:00 hores i diumenge, d'11:00 a 18:00 hores.

També et pot interessar

stats