Fira Hàbitat obri les portes amb unes previsions “fantàstiques”

Les expectatives apunten a que se superaran els resultats de l’any passat, que ja foren de rècord

Fira Hàbitat 2023 / À Punt NTC

Un dels sectors productius més presents en la nostra economia ha obert aquest dimarts les portes al món en Fira Hàbitat. Els professionals del moble, la decoració i la il·luminació es donen cita des de hui en el certamen de referència a Espanya. La fira que ha crescut cada any des del 2017, gràcies a l'impuls del sector, que enguany creix tant en producció com en exportacions, i que ha augmentat el volum de negoci un 11% en l'últim any. Com a resultat, la fira ha augmentat el nombre de firmes i marques internacionals que hi participen en un 30%.

L’esdeveniment ocuparà vora 100.000 metres quadrats de Fira València i l'organització espera superar els 48.000 visitants que la visitaren l'any passat, una edició que ja va ser de rècords. La previsió de visitants és “fantàstica” amb confirmacions de més de seixanta països i amb un creixement d’oferta de més del 20%, ha contat Daniel Marco, director de la fira a À Punt NTC.

En el sector destaquen les firmes valencianes, que suposen vora el 50% dels expositors, i les empreses joves, que s'han fet un lloc en el mercat. Eric Cambres, encarregat de Teulat, explica que porten sis anys en el mercat, i volem reflectir la joventut de la marca creant productes molt contemporanis amb línies molt senzilles, perquè puguen durar en el temps.

Fira Hàbitat és un bon espai per a mostrar les novetats del sector i també les noves tecnologies, com ara un simulador de teixits mitjançant unes ulleres de realitat virtual o una experiència amb realitat augmentada que permet traslladar els mobles que ens interessen al saló de casa, per a veure com queda abans de comprar. 

També et pot interessar

stats