Hàbitat i Textilhogar posen en marxa la "major edició de l'última dècada" amb 800 empreses

La fira del moble, decoració i il·luminació registra 435 expositors directes i 631 marques representades de 12 països, mentre que la històrica cita tèxtil acollirà 81 expositors directes i 250 representats procedents de cinc països

Imatge d'arxiu de la fira Hàbitat València
Imatge d'arxiu de la Fira Hàbitat València / Fira València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
14 de setembre 2023 - 14:21 Actualitzat: 19 de setembre 2023 - 08:00

Hàbitat i Textilhogar tornen des d'aquest dimarts i fins al divendres 22 a Fira València amb una oferta entre tots dos de fins a 881 empreses i marques internacionals, que ocuparan de manera completa els huit pavellons del fòrum centre i oest de Fira València, segons ha detallat la institució firal.

Fira Hàbitat València supera el sostre de l'any passat i celebrarà "la major edició de l'última dècada" amb la presència de "la pràctica totalitat de les firmes més rellevants espanyoles i una àmplia i variada selecció de mobles, il·luminació, decoració i productes per al descans", segons ha detallat la institució firal en un comunicat.

Els certàmens ocuparan un total de 96.000 metres quadrats de superfície expositiva bruta, una extensió similar a la de l'any passat amb l'excepció que en aquesta edició no se celebra Espai Cuina SICI, de caràcter biennal.

Així, enguany torna a ser un any de creixement després dels bons resultats de l'última edició, en la qual es va celebrar la Capital Mundial del Disseny.

La convocatòria de moble, decoració i il·luminació, Fira Hàbitat València, registra en aquesta edició 435 expositors directes i 631 signatures i marques representades, un 19% procedents de 12 països, amb una ocupació pròpia que creix més del 20%.

Per part seua, la històrica cita tèxtil Home Tèxtils Premium (HTP) by Textilhogar acollirà 81 expositors directes i 250 marques representades procedents de cinc països.

Bon moment per al sector

Aquesta edició suposa la consolidació de Fira Hàbitat València com "la gran fira de referència a Espanya del sector del moble, il·luminació i decoració", ha destacat la institució.

El sector es troba en un bon moment, amb una producció de 4.690 milions d'euros en 2022 i un creixement de l'1,6% en el primer trimestre de l'any, segons l'observatori d'AIDIMME. A més, les exportacions segueixen en auge amb creixement del 6,6% en el primer semestre, mentre que el comerç de mobles va créixer un 11% l'últim any.

Per part seua, Home Tèxtils Premium by Textilhogar s'ha convertit en un esdeveniment internacional de referència per al sector. Enguany rebrà compradors de 43 països.

També et pot interessar

stats