Espanya rebrà 29,6 milions de turistes aquest estiu, un 1,7% més

Els visitants estrangers gastaran la xifra rècord de 33.908 milions, un 3,2% més, segon les previsions del govern.

Platges de Benidorm en una imatge d'arxiu
Platges de Benidorm en una imatge d'arxiu / Europa Press

El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme preveu que en els mesos d'estiu (entre juliol i setembre) Espanya tornarà a batre rècords en l'arribada de turistes internacionals i també en la despesa que realitzaran en les seues destinacions.

Durant la temporada estival, se superaran els 29,6 milions de turistes estrangers, la qual cosa suposarà un repunt de l'1,7%. La previsió de despesa turística a l'estiu apunta al fet que s'arribe a la xifra de 33.908 milions d'euros, la qual cosa representa un màxim històric i un increment interanual del 3,2% (1.079 milions més), segons ha destacat aquest dimecres la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

La titular de Turisme ha assegurat que aquestes dades mostren "la bona salut de la indústria turística espanyola" amb un increment dels fluxos, una rendibilitat més gran i més dinamisme en l'ocupació. A més, Maroto ha defés que es consolida el canvi cap a una destinació turística més sostinguda i rendible.

Bones dades en la primera part de 2019

Maroto també ha mostrat la seua satisfacció amb l'evolució de les dades en els primers mesos de l'any, en els quals ha recordat que Espanya va rebre 29,35 milions de turistes internacionals, un 2,7% més que en el mateix període de 2018.

També et pot interessar

stats