"Els embossaments a la Castellana no són res. El corredor mediterrani fa 25 anys que està embossat"

L'Associació Valenciana d'Empresaris ha desplegat una lona gegant al passeig de la Castellana de Madrid

Lona defensant el Corredor Mediterrani a una façana a Madrid
Lona defensant el corredor mediterrani en una façana a Madrid / Europa Press

La iniciativa "#VullCorredor", impulsada per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), ha desplegat una lona gegant al passeig de la Castellana de Madrid per a denunciar els retards que acumula la construcció del corredor mediterrani.

"Els embossaments a la Castellana no són res. El corredor mediterrani fa 25 anys que està embossat", apareix en la lona que ha estés l'AVE, associació presidida per Vicente Boluda, president també de Boluda Corporación Marítima, empresa valenciana dedicada al transport marítim i la logística portuària.

"Es tracta d'una infraestructura clau per a la competitivitat, la generació de riquesa i la creació d'ocupació en tot Espanya", defensa Boluda.

Acte empresarial pel corredor mediterrani

Per defensar el corredor mediterrani, el pròxim 10 de novembre a Ifema se celebrarà un acte empresarial que reunirà més de 1.000 empresaris –Juan Roig, president de Mercadona, i José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank, entre altres–, així com a la ministra de Transports, Raquel Sánchez; el president de CEOE, Antonio Garamendi, o el president de Cambra d'Espanya, José Luis Bonet.

El corredor mediterrani és la infraestructura ferroviària que unirà les ciutats mediterrànies espanyoles amb Europa, des de la frontera francesa fins a Algesires, la qual cosa impulsarà l'economia, el turisme i l'ús dels territoris pels quals discorre i de tot el país.

També et pot interessar

stats