El corredor mediterrani salta a la gran pantalla amb la comèdia ‘Sí, quiero (Corredor)’

Hui s’ha presentat el curtmetratge a València, interpretat per Álvaro Cervantes, Nuria Herrero, Macarena Gómez i Carlos Santos

El corredor mediterrani salta a la gran pantalla amb la comèdia ‘Sí, quiero (Corredor)’ / À Punt NTC

El curtmetratge Sí, quiero (Corredor) ha començat el seu viatge aquest dijous amb l’estrena a València, amb l’objectiu de reivindicar i donar a conéixer el corredor mediterrani i la riquesa dels seus territoris, en clau d'humor, amb la història d'un casament en un tren.

Sí, quiero, impulsat per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), ha reunit un repartiment format per Álvaro Cervantes i Nuria Herrero com els nuvis, Macarena Gómez com a supervisora de tren i Carlos Santos com l’ajudant de la boda, amb direcció a càrrec d'Alfonso Sánchez. Des d'aquest divendres estarà disponible en internet, després de la posada de llarg als cines ABC Park.

En la presentació, moderada per Carolina Ferre, el director ha recordat que, quan li van plantejar la idea, es va preguntar "De què va això del corredor" i en aquest punt va ser conscient que és un problema que pateixen tots els que passen mitja vida en un tren. "Hi havia una pel·lícula", ha constatat.

El president d'AVE, Vicente Boluda, ha defensat aquest tipus d'iniciatives per a donar a conéixer al carrer una infraestructura "fonamental" per a la Comunitat Valenciana, Espanya i Europa: "És una qüestió d'estat”.

El curtmetratge s'emmarca en el moviment #QuieroCorredor, llançat en 2016 amb l'objectiu que aquesta infraestructura estiga acabada en 2025: una doble plataforma d'ample internacional que recórrega la frontera mediterrània des de França fins a Algesires. 

També et pot interessar

stats