Disney+ se suma a Neflix: vol eliminar els comptes compartits

La plataforma també ha anunciat una subscripció amb publicitat

La plataforma de video sota demanda, Disney+
La plataforma de video sota demanda Disney+ / Disney+

Disney+ ha anunciat busca noves maneres “d’abordar l’ús compartit de comptes” i l’arribada d’un pla de subscripció amb publicitat amb un preu de 5,99 euros al mes. Durant l'última reunió de beneficis de Disney, el CEO Bob Iger va revelar que actualitzaran els termes i condicions per a abordar l’intercanvi de contrasenyes el 2024.

De moment, Iger no ha revelat quines mesures prendran. En la mateixa reunió, el CEO també ha avançat que tant Disney+ com Hulu augmentaran els preus de la subscripció mensual. "Ja tenim l'habilitat tècnica per a monitorar els comptes compartits. I no donaré un número específic, excepte per a dir que és significatiu. Però no sabem, fins que ens posem a treballar, quin part de l'intercanvi de contrasenyes que eliminem es convertirà en un creixement de subscriptors", ha afegit.

Disney+ va anunciar, a més, l'arribada a partir de novembre d'un nou pla de subscripció amb anuncis amb preu de 5,99 euros al mes. El nou pla Estàndard amb anuncis estarà disponible a partir de l'1 de novembre, juntament amb altres dues ofertes de subscripció Estàndard i Premium, en els següents països: el Regne Unit, França, Alemanya, Suïssa, Itàlia, Espanya, Noruega, Suècia i Dinamarca.

A Espanya, Disney+ costa 8,99 euros al mes i 89,90 euros a l'any en el seu pla Estàndard sense anuncis, que permet la reproducció simultània en dos dispositius. El pla Premium, que permet quatre reproduccions simultànies de continguts en 4K UHD, té un cost d'11,99 euros al mes i 119,90 euros a l'any. Actualment, la plataforma permet compartir els comptes i ofereix descàrregues il·limitades en fins a deu dispositius i set perfils. Els subscriptors actuals mantindran la subscripció actual, que passarà a ser Premium, i tindran l'opció de canviar al pla Estàndard o al pla Estàndard amb anuncis.

Netflix va ser el primer servei de streaming a posar fre als comptes compartits i va començar a prendre les primeres mesures a principis del 2023. Des que es van implementar els nous plans de Netflix, la companyia afirma que ha guanyat cinc milions de subscriptors.

També et pot interessar

stats